Kanotur 2013

Kanotur 2013

 

I kanoturen 2013 deltog Jon, Kim, Pede, Allan, Christian, Niels, Lars og Birger. Christian og Lars var var debutanter.

 

Bådenes fordeling var: Jon & Pede, Christian & Allan, Niels & Lars og Kim & Birger

 

Ruten: Overnatning og start: 1, frokost 1. dag: 2, 2. overnatning: 3, frokost 2. dag mellem punkt 5 og 6, 3. overnatning: 6, slut: 7

 

Ligesom sidste år, skulle vi ud på en ca. 50 km. lang tur men denne gang på mindre søer og mere åløb. Vi ankom som sædvanlig fredag aften til Holmens Kanolejrplads ved Agunnarsryd, hvor vi hyggede fredag aften med mad, øl og vin. Vi sejlede lørdag formiddag i supervejr efter at et af teltene lige skulle renses ! Turen gik først på et langt åløb, derefter var vi ude på et par søer, igen åløb og vi landede på SAMS om aftenen, hvor ejerne fyldte 85 år, så der var omkring 90 festglade mennesker. Udover os var der 4 dejlige gutter fra Lolland som vi snakkede med. Vejret havder været godt hele dagen, så en del af os var blevet lidt forbrændte. Lars forsøgte at stå op i kanoen for at tisse, men røg på røven i vandet med dilleren i hånden. Første mand i vandet ufrivilligt.

 

Efter en god aften/nat, med "god" mad, øl og rødvin, sejlede vi videre søndag formiddag, hvor vi skulle sejle på åløb og gennem et par fosser. Dagen bød også på et løft på næsten 2 km ved Gustavfors. Vi krydsede et par søer og landende i Delaryd om aftenen til en plads, hvor der ikke var shelter. Der blev slået telte op hængekøjer op. Det havde været en lang våd dag, så vi var lidt trætte. Det havde stort set regnet hele dagen. Pladsen vi boede på var en badestrand, med en badebro ude i vandet. Christian, Jon og Birger var en tur i vandet.

 

3. dag skulle blive en kort dag, for vi (læs Allan) skulle hjem og følge Brøndby mod Horsens i nedrygningskampen, men turen var længedre end vi havde forudset, så det blev endnu en lang dag, hvor vi bl.a. ved den store fos ved broen, havde fornøjelsen af at se nogle eksperter udi kano teknik sejle ned igennem. ret imponerende. Bagefter sejlede Niels og Pede samme tur på fuld skrue. Vi kom aldrig videre end til denne fos. Kanoer blev hevet op, dog først efter at Kim og Christian måtte en tur i vandet ufrivilligt. Klokken var blevet så mange at vi ikke kunne nå hjem til fodboldkampen. Vi kørte ned til vores sidste overnatningssted, hvor alt vores begage stod. Derfra kørte Christian og Kim efter den sidste bil og vi andre spiste frokost og begyndte at pakke. Turen hjem til Danmark forløb uden problemer, men med radioen indstillt på Sport i Treeren, men som sædvanlig skulle vi da lige ind til "Goodisflyget".

 

Igen i år havde vi en fantastisk tur. Tak til alle for at bidrage til at turen blev så god.

 

Se flere billeder.

 

Se Video (hvis den virker) !!