Kanotur 2008

Kanotur 2008

Kanotur 2008

 

I kanoturen 2008 deltog Jon, Niels, Martin og Birger. De 2 sidstnævnte var debutanter.

 

Bådenes fordeling var: Jon & Niels og Martin & Birger.

 

Ruten: Overnatning og start: 1, frokost 1. dag: 2, 2. overnatning: 3, frokost 2. dag punkt 4, 3. overnatning: 8, slut: 9. Numrene henviser til det tegnede kort.

 

Vi havde en super tur, hvor vi ankom fredag aften til pladsen ved Virestad Sjön (1), hvor vi hyggede fredag aften og sejlede lørdag morgen i fuldstændigt blikstille vand. Niels havde det ikke så godt i hovedet om morgene (for meget vin og sprut?). Vi havde en lang første dag, hvor vi bla. spiste frokost i kanoerne og hvor vi sejlede mest på åløb til Såganäs kanotplads (3). Martin og Birger havde ikke helt så meget styr på kanoerne og landene i kanten adskillige gange. Inden aftensmaden nåede vi lige at bade ½ times tid-

 

Efter en dejlig aften og nat, med "god" mad, øl og rødvin, sejlede vi videre om søndagen, hvor vi skulle sejle mest på søer, men da vejret stadig var super og vandet blikstille var det ikke noget problem. Vi spiste frokost ved Møllekulla Rasteplads (4), der hvor vi skulle løfte kanoerne og transportere dem ca. 200 m. Efter løftet sejlede vi fortsat på søer og landede sent på eftermiddagen på "Bounty stranden", også kaldet Sikarevlen, hvor vi havde selskab af 2 søde ænder. Vejret var stadig super og vi badede i søen.

 

Sidste etape var meget kort og vi landede på en strand, hvor vi igen badede og ventede på ham der skulle hente kanoerne og køre os tilbage til udgangspunktet hvor bilerne var parkeret.

 

Se flere billederne fra turen